vision

Smart Vision

Smart Vision – Projektkivetítési lehetőségek profi módon!


Smart Vision okosasztalaink segítségével érdeklődőinek szánt információit egyedülálló módon mutathatja be. A hagyományos módszerek ideje lejárt, éljen a lehetőséggel és lépjen a technológiai innováció útjára!

Tovább

collection okosasztal

Smart Collection

Smart Collection – A tökéletes prezentációs megoldás!


SmartTable okosasztalaink a prezentálás új, modern korszakát hozzák el vállalkozásába, legyen szó vendéglátásról, szórakoztatásról, interaktív kommunikációról, tájékoztatásról, vagy üzleti előadásról. Ugyanakkor nem feledkeztünk meg a kiskereskedelmi ötletek egységes és hatékony promóciós tevékenységéről sem.

Tovább

smarttable event

Smart Event

Smart Event – Kiemelt események esztétikai optimalizálása, modern közösségi megjelenítések


SmarTTable okosasztalaink segítségével feldobhatja rendezvényeit, vagy akár modern eszközökkel mutathatja be termékeit ügyfeleinek, vásárlóinak. Nagyobb közösségek megszólításához válassza Smart Event termékeinket!

Tovább

Smart Charger

Smart Charger – Az elektromos autók VILÁGA!


SmarTTable brand új termék kategóriája, ami elvezet minket az elektromos autók világába. Az elektromos autó töltők különböző teljesítmény és típusok szerint csoportosítva. Ehhez tartozó teljesítményt és működést ellenőrző teszter berendezések. Illetve megtalálhatóak a SmartCharger termékek is, ahol találkozik az érintőképernyős modern rendszer az elektromos autótöltők nyújtotta funkciókkal.

Tovább

+47.7% brand ismeretség növekedés
+32.8% emelkedés a bolti (in-store) forgalomban
+29.5% átlagos vásárlási összeg növekedés
+32.8% visszatérő vásárlók növekedése
+31.8% teljes eladási forgalom növekedés

SmarTTable - Döntsön Ön, milyen módon szeretné megszólítani közönségét!

SmartAd

SmartAd

Az okos hirdetőoszlop. Nincs többé nyomtatás, sokszorosítás és illesztés határidőre, nem okoz gondot az egyidejű megjelenítés megszervezése. Ügyfele hirdetne, változott a menetrend, új termékét reklámozná, új tartalmat talált ki…? Bízza reklámját és ügyfelei hirdetményeit az okos hirdető beltéren és kültéren is! Ön meghatározza mit szeretne, hisz ön bármikor és bárhol frissítheti a tartalmat.

SmartBar

SmartBar

Tegye vendéglátó helyét exkluzívvá, érdekessé, még különlegesebbé. Rendezze be SmartBar vízálló érintőképernyős megoldással helyiségét, amely adott esetben rendelésfelvevő rendszerrel nem csupán internetes, és kívánság szerinti software-ket kínál ínyenc vendégeinek. Legyen Önnél különleges az étlap, a chef ajánlatát kövesse végig, vagy rendezzen Happy Hour akciókat!

SmartInfo

SmartInfo

Interaktív tájékoztatás, útbaigazítás, figyelemfelkeltés és kommunikáció. Engedje szabaddá fantáziáját, tucatnyi új megoldás – Bárhol!

SmartKiosk

SmartKiosk

Optimalizálja közösségi láthatóságát, jelenjen meg közterületeken, jelenítse meg cégét, szolgáltatásait áruházakban, szállodákban, várótermekben, irodaházakban- mindenhol – közösségi területeken.

SmartOffice

SmartOffice

Nyűgözze le tárgyalópartnerét, vendégeit irodájában, tárgyalótermében, bemutató szalonjában, vagy otthonában. Elsődlegesen üzleti alkalmazásokat szolgál a változatos és unikális design. Válassza ki a tetszetős modellt, színskála alapján – elkészítjük irodája digitális védjegyét.

SmartRetail

SmartRetail

Legyen más, mint a többiek! Emelje ki termékét videoklippel, reklámmal, átütő megjelenítéssel a közegből. A statikus termékhirdetés korát átlépve, kommunikáljon még célzottabban vevőivel. Legyen egységes boltjaiban és egyéb külsős felületeken, fejlesszük ki közösen a maximális applikációt a 21. századi marketing eszközeihez.

Kapcsolat

Adatok:

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 3
Telefon: +36 70 241 1906

E-mail: info@smarttable.hu
facbook.com /smarttabletech

Sz2020