vision

Smart Vision

Smart Vision – Projektkivetítési lehetőségek profi módon!


Smart Vision okosasztalaink segítségével érdeklődőinek szánt információit egyedülálló módon mutathatja be. A hagyományos módszerek ideje lejárt, éljen a lehetőséggel és lépjen a technológiai innováció útjára!

Tovább

collection okosasztal

Smart Collection

Smart Collection – A tökéletes prezentációs megoldás!


SmartTable okosasztalaink a prezentálás új, modern korszakát hozzák el vállalkozásába, legyen szó vendéglátásról, szórakoztatásról, interaktív kommunikációról, tájékoztatásról, vagy üzleti előadásról. Ugyanakkor nem feledkeztünk meg a kiskereskedelmi ötletek egységes és hatékony promóciós tevékenységéről sem.

Tovább

smarttable event

Smart Event

Smart Event – Kiemelt események esztétikai optimalizálása, modern közösségi megjelenítések


SmarTTable okosasztalaink segítségével feldobhatja rendezvényeit, vagy akár modern eszközökkel mutathatja be termékeit ügyfeleinek, vásárlóinak. Nagyobb közösségek megszólításához válassza Smart Event termékeinket!

Tovább

+47.7% brand ismeretség növekedés
+32.8% emelkedés a bolti (in-store) forgalomban
+29.5% átlagos vásárlási összeg növekedés
+32.8% visszatérő vásárlók növekedése
+31.8% teljes eladási forgalom növekedés

SmarTTable - Döntsön Ön, milyen módon szeretné megszólítani közönségét!

SmartAd

SmartAd

Az okos hirdetőoszlop. Nincs többé nyomtatás, sokszorosítás és illesztés határidőre, nem okoz gondot az egyidejű megjelenítés megszervezése. Ügyfele hirdetne, változott a menetrend, új termékét reklámozná, új tartalmat talált ki…? Bízza reklámját és ügyfelei hirdetményeit az okos hirdető beltéren és kültéren is! Ön meghatározza mit szeretne, hisz ön bármikor és bárhol frissítheti a tartalmat.

SmartBar

SmartBar

Tegye vendéglátó helyét exkluzívvá, érdekessé, még különlegesebbé. Rendezze be SmartBar vízálló érintőképernyős megoldással helyiségét, amely adott esetben rendelésfelvevő rendszerrel nem csupán internetes, és kívánság szerinti software-ket kínál ínyenc vendégeinek. Legyen Önnél különleges az étlap, a chef ajánlatát kövesse végig, vagy rendezzen Happy Hour akciókat!

SmartInfo

SmartInfo

Interaktív tájékoztatás, útbaigazítás, figyelemfelkeltés és kommunikáció. Engedje szabaddá fantáziáját, tucatnyi új megoldás – Bárhol!

SmartKiosk

SmartKiosk

Optimalizálja közösségi láthatóságát, jelenjen meg közterületeken, jelenítse meg cégét, szolgáltatásait áruházakban, szállodákban, várótermekben, irodaházakban- mindenhol – közösségi területeken.

SmartOffice

SmartOffice

Nyűgözze le tárgyalópartnerét, vendégeit irodájában, tárgyalótermében, bemutató szalonjában, vagy otthonában. Elsődlegesen üzleti alkalmazásokat szolgál a változatos és unikális design. Válassza ki a tetszetős modellt, színskála alapján – elkészítjük irodája digitális védjegyét.

SmartRetail

SmartRetail

Legyen más, mint a többiek! Emelje ki termékét videoklippel, reklámmal, átütő megjelenítéssel a közegből. A statikus termékhirdetés korát átlépve, kommunikáljon még célzottabban vevőivel. Legyen egységes boltjaiban és egyéb külsős felületeken, fejlesszük ki közösen a maximális applikációt a 21. századi marketing eszközeihez.

Kapcsolat

Adatok:

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 3
Telefon: +36 70 241 1906

E-mail: info@smarttable.hu
facbook.com /smarttabletech