Smart Megoldások

smarttable

SmarTTable termékek az innovatív jövőért!

Döntsön Ön, milyen módon szeretné megszólítani közönségét!

Nyűgözze le tárgyalópartnerét, vendégeit irodájában, tárgyalótermében, bemutató szalonjában, vagy otthonában SmarTTable eszközeinkkel. Elsődlegesen üzleti alkalmazásokat szolgál a változatos és unikális design, mellyel a prezentációk eddig nem látott módon jelennek meg partnereinek, ügyfeleinek.

A vendéglátásban dolgozik? Tegye üzlethelyét exkluzívvá, érdekessé, még különlegesebbé. Rendezze be SmartBar vízálló érintőképernyős megoldással helyiségét, és legyen Önnél különleges az étlap, a chef ajánlatát kövesse végig, vagy rendezzen Happy Hour akciókat, mind egy eszközön és közvetlenül a vendégeinek ülőhelyénél.

Interaktív tájékoztatás, útbaigazítás, figyelemfelkeltés és kommunikáció egyszerű mégis professzionális módon? Engedje szabaddá fantáziáját, tucatnyi új megoldást kínálunk rendezvények, köztéri események és közlekedési navigálás terén.

Bízza reklámját és ügyfelei hirdetményeit az okos hirdetőrendszereinkre beltéren és kültéren is! Ön meghatározza mit szeretne, mi pedig a tökéletes eszközt biztosítjuk elképzeléseihez!

Kérjen ajánlatot!

Sz2020