Referenciák

bizalomgala

Smart Konferancia 2017

Idén ismét megrendezésre került hazánk legrangosabb, technológiai irányultságú eseménye az Akvárium-ban. A legújabb trendeket bemutató Smart Konferencián mi is megjelentünk egyik eszközünkkel, és bátran mondhatjuk, hogy sok érdeklődőt vonzottunk, akik egytől egyig pozitívan fogadták termékünket.

bmwmillenaris

BMW i3 bemutató a Millenárison

Április elején részt vettünk a Millenáris-on megrendezésre kerülő Futó Expo-n, ahol a BMW Magyarország által kiállított BMW i3-as legfontosabb adatait jelenítettük meg interaktív módon. A látogatók nem csupán statikusan megjelenő felületen keresztül tekinthették meg az autó adatait, de saját maguk is kezelhették azokat, hála az érintőkijelzős felületnek.

bizalomgala

Bizalmi Kör gálaest 2016

A Bizalom Gála az üzletemberek ünnepe. A hely, ahol évezredes tradíciók és a legfrissebb innovációk találkozása különleges üzleti élménnyé alakul. Mondhatnánk, hogy a megbízható vállalkozók OSCAR gálája. Idén mi is részt vettünk és bemutattuk termékeinket, filozófiánkat.

amts

Nemzetközi Automobil és Tunning show 2017

A SmarTTable asztalok nagyszerű információs felületet nyújtottak az idei Automobil Tunning show-n is, ahol a látogatók a legkülönlegesebb járművekkel találkozhattak a látogatók, mi pedig segítettünk bemutatni az autók minden egyes tulajdonságát.

radio

Music FM 98,5 interjú Bökönyi Zsolttal

Az Önindítóban Bochkor Gáborék rádiós interjújában Bökönyi Zsolt cégvezetőt kérdezték vállalkozási tevékenységünkről. Szó esett többek közt okosasztalok közösségi használatáról, valamint a manapság még különlegességnek tartott okos-sírokról is. A teljes interjút itt lehet meghallgatni: https://youtu.be/FC8r-iM9HtI?t=41m37s

musicfm

Music FM 89,5 rádióstúdió

Hazánk egyik legismertebb rádióállomásának stúdiójába is került egy SmarTTable okosasztal, melyen nem csak a műsorvezetők követik a közösségi csatornák hallgatói üzeneteit és a világ híreit, de a a cég tárgyalásai és meetingjei során is használják, mint prezentációs eszközt.

okosasztal_bizalmi_kor

Bizalmi Kör 2017

Idén ismét részt vettünk a Bizalmi Kör neves találkozóján, ahol okosasztalunk is várta a látogatókat. Az rendezvényen ismét a rangos márkák és képviselőik találkoztak, így büszkék vagyunk és örülünk, hogy idén is részt vehettünk!

Sz2020