Rólunk

Döntsön Ön, milyen módon szeretne része lenni a jövő technológiájának!
Legyen okosasztal, vagy okostotem felhasználó

okosasztal

A SmarTTable okosasztal a technológia folyamatosan változó világának kihívásaira kínál egyedi igényekhez alkalmazkodó, professzionális megoldásokat, legyen szó vásárlásról, vagy bérlésről.

Célunk, hogy az emberek mindennapjainak egyszerűbbé tétele mellett elősegítsük a digitális társadalom fejlődését. Hisszük, hogy termékeink innovatív mivolta révén képesek vagyunk megújítani a digitális megjelenítőeszközök piacát hazánkban.

Több igényre tervezett eszközeink segítséget nyújthatnak mind az üzleti életben, mind a mindennapos felhasználás során. Akár mérnöki tervezésre, üzleti prezentálásokra és tárgyalásokra, köztéri hirdetőfelületben rejlő marketinglehetőségekre, iskolai edukációs célokra gondolunk, cégünk könnyű és gyors kezelhetőség mellett kínál prémium megjelenítőfelületet a lehető legSMARTabb módon.

Elektromos autó, és SUPERCHARGER, azaz villámtöltő

Az elmúlt időszakban a villanyautók a reneszánszukat élik. Amikor az elektromos autókról beszélünk, általában a jövőről is beszélünk. Sok ország egyre jobban hisz az ezen autók nyújtotta előnyökben és támogatásokkal segíti az autók megvásárlását. Sokan felismerték  a zöld megoldások nem csak globális, de egyéni előnyeit is, és lecserélték benzin, vagy dízel-üzemű autójukat, esetleg kacérkodnak egy környezetkímélőbb és jelentősen olcsóbb fenntartással bíró hibrid vagy elektromos gépjármű megvásárlásával. 

Töltés gyorsan és egyszerűen! Ebben segít a SMARTTABLE és az általa képviselt számos brand, mely közül kiemelkedik az INFYPOWER TechnologyAz energia határainak kiterjesztése úttörő innováció jeligével  az Infypower továbbra is a teljesítményelektronikára összpontosít. Az energiaátalakítási iparág követelményeire fokuszálva, professzionális termékmegoldásokat kínál, és elkötelezett amellett, hogy maximális értéket teremtsen az ügyfelek számára. Az Infypower és a SMARTTABLE a kelet és közép európai régióban statégiai partnerként működik együtt, hogy mind a B2C és B2B értékesítésekben a vásárlók és üzemeltetők számára legmagasabb és leginnovatívabb szolgáltatást nyújtsák. A közös munka eredményeként mind a termék, és mind a szolgáltatási platform folyamatosan bővül.

 

AI technológia, Robotika a jövő megoldása

A robotika óriási fejlődésen ment keresztül. A robotok alkalmazása teret nyert minden iparágban, az autógyártástól a logisztikáig, és manapság szerves része a mindennapi életüknek és otthonunknak. A gépi tanulás („machine learning”) gyors fejlődése forradalmasítja a robotikát. A SMARTTABLE célnak tűzte ki, hogy a vezető technológiák révén számos világvezető brandet képviselve tovább növelje technolgóiai diverzifikációját. Így 2018-tól különböző takarító, fertőtlenítő, és szállító robot magyarországi és közép-kelet európai termék forgalmazását indította el. Mára számos robot üzemeltetését és integrációját végezte el. Külöböző területek közül a takarítási szegmensben a GR-ot választotta, melynek hivatalos magyarországi képviselője.

Mára a gyártó a mesterséges intelligencia által hajtott autonóm tisztító- és szervizrobotok vezető vállalatává vált, több mint 4000 sikeres telepítéssel a világ számos régiójában. Jelenleg a Gausium termékei és szolgáltatásai közé tartoznak a kereskedelmi padlótisztító robotok, beltéri szállítórobotok és kiegészítő tartozékok, mint például dokkolóállomások, felhőplatform és alkalmazásszoftverek.

Ha szeretné Ön is megismerni a termékeinkben rejlő megannyi lehetőséget, akkor bérlési, illetve vásárlási szándékával vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Termékek tesztelésével, bemutatásával vagy bérlésével kapcsolatban elég csak egy levelet írnia nekünk, vagy felkeresnie minket telefonon!

Sz2020